Teamwork!

Jouw lichaam is zo gemaakt dat het voor jou werkt en het zal er altijd alles aan doen om jou 100 % optimaal te laten functioneren.
Het allermooiste is dat je diep van binnen al weet dat dit zo is. En wat nog mooier is, is dat jij zelf al enorm veel wijsheid in pacht hebt. Je hebt alleen iemand nodig die je kan ondersteunen en gidsen om daar te komen. En je te begeleiden in hoe je dit kan gaan voelen in plaats van alleen weten. Want wanneer jij het voelt en gelooft dan kan je groeien en actie gaan ondernemen en dan ben jij niet meer jouw eigen limit. Ik ga jou de noodzakelijke informatie en handvatten geven om aan de slag te kunnen gaan.

En zo vormen wij samen een topteam!

Voelen, denken, doen
“Just because no one else can heal or do your inner work for you
doesn’t mean you can, should, or need to do it alone.”

— Lisa Olivera.

Aan de slag

1 op 1 coachingsessie
1 op 1 coaching

1 op 1 coaching vindt in Spijkenisse bij jou thuis plaats.
Woon jij in één van de omliggende gemeentes, neem dan even contact op.
1 op 1 coaching kan ook online plaatsvinden.

Omdat Iedere persoon uniek is, bied ik alleen maatwerk aan.
Samen kijken we welk traject bij jou past.

De 1 op 1 gesprekken zijn als volgt opgebouwd:

1 op 1 wandelcoaching
Intakegesprek

We beginnen met een uitgebreid intakesprek, zodat ik jouw situatie beter in kaart kan brengen.  Samen gaan we onderzoeken wat jouw doel is.  Tijdens de eerste gesprekken zullen we vooral onderzoeken wat er speelt en waar dit vandaan komt.  Natuurlijk gaan we tijdens de eerste gesprekken ook  aan de slag met de subdoelen, dus kleine doelen (stappen) om zo bij je einddoel te komen. Maar bewustwording is het belangrijkste gedeelte wat moet gaan groeien.
En indien gewenst zal ik een uitgebreide *lichaamsmeting (0 meting) afnemen. De lichaamsmeting ontvang je uitgewerkt per mail.

Om inzicht te krijgen in je eetpatroon en eetgewoonten vraag ik je voorafgaand aan het intakegesprek om via de eetmeter 7 dagen bij te houden wat je hebt gegeten en gedronken. Dit licht ik tijdens het vervolggesprek toe en de eventuele uitwerking krijg je via de mail toegestuurd. Het kan ook zijn dat je het intakeformulier thuis volledig invult en we deze bespreken tijdens het intakegesprek. Dit is per persoon afhankelijk

Vervolggesprekken

Tijdens de vervolggesprekken gaan we aan de slag met je (sub)doel en dat wat op dat moment speelt. We hebben niet alleen statisch een gesprek, je gaat bij mij ook actief aan de slag. Dit doen we aan de hand van coachingtools. Zoals de positieve groeikaarten. Het mooie aan deze tools is dat ze je meer inzichten geven, het maakt je gedachtes visueel waardoor je het ook gaat voelen.
Indien gewenst kan een vervolggesprek ook een wandelgesprek in de buitenlucht zijn.

Afrondingsgesprek

Een afrondingsgesprek is een kort gesprek waarin je terugblikt op de afgelopen periode en waarin we bespreken welke hulpmiddelen je kan inzetten op het moment dat je een terugval krijgt. Want die komt vroeg of laat een keer om de hoek kijken.

Updategesprek

Een updategesprek is een kort gesprek, 3 maanden na het afrondingsgesprek, waarin je kan vertellen hoe het gaat (ups en downs) en waar je tegenaan loopt. Dit is online of telefonisch en is onderdeel van de nazorg. Ik bied het updategesprek gratis aan omdat ik de nazorg als een belangrijk onderdeel zie van het traject.

*Het is geen verplichting om een lichaamsmeting af te nemen.
Het bevat wel waardevolle informatie zoals wat je rustmetabolisme is (dus waar je zeker niet onder mag komen qua calorieën),
visceraal vet (orgaanvet, hoe hoger hoe schadelijker), spiermassa, vetpercentage.

Voedingsadvies op maat

Wil jij graag inzicht krijgen in jouw voedingspatroon, weten of je op de gezonde weg bent, wil je graag wat kilo’s kwijt of meer energie krijgen en wil je hier in eerste instantie zelf mee aan de slag gaan?

Dan is ‘Voedingsadvies op maat’ wat voor jou!

Je krijgt van mij online een intakegesprek toegestuurd, zodat ik meer inzicht kan krijgen in jouw persoonlijke situatie en jouw doel. En je vult 7 dagen lang een voedingsdagboek in via een door jou gekozen app op je telefoon op computer.

Wat krijg je?

Een uitgebreid en uitgewerkt voedingsadvies, van ongeveer 15 bladzijden, met persoonlijke adviezen op het gebied van voedingsstoffen en producten.
Daarnaast krijg je als bonus een voorbeeld van een dagmenu gebaseerd op jouw energiebehoefte, algemene voedingtips & recepten en algemene leefstijltips.
Want gezond leven is meer dan alleen gezond eten!

Hierna heb je 6 weken de tijd om vragen te stellen via de mail.
En na 6 weken krijg je, indien gewenst, telefonisch of online een korte evaluatie van +/- 15 minuten.

Kennismakingsgesprek

Veel informatie is terug te vinden op de website, maar misschien staat je vraag er niet tussen,
twijfel je of is hulp inschakelen niet iets wat jij makkelijk doet.
Indien gewenst kan je vrijblijvend een belafspraak maken.