Succesverhalen

Jaike


1 op 1 traject gezonde leefstijl
Ik heb een traject bij Marloes gevolgd betreffende mijn leefstijl en de verbeteringen die ik daarin wilde doorvoeren. Ik heb het traject als positief ervaren! Marloes is heel betrokken, stemt goed af waar je behoeftes liggen en speelt hier dan op in. Wat ik fijn vindt is dat ze heel rustig/kalm is en je de tijd (dwingt) te nemen om goed na te denken over bepaalde dingen en ze vraagt door. Ik heb geleerd wat mij juist tegenwerkt en wat mij kan helpen om dingen te veranderen. Vooral de praktische opdrachten waarbij ik letterlijk “stappen” moest nemen lieten mij dingen doen inzien en motiveerde mij!

Martin


Lichaamsmeting en voedingsanalyse op maat

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij ontzettend belangrijk. De laatste 2 jaar investeer ik heel veel om mentaal fit te zijn en blijven. Maar ik merk dat mentaal fit zijn niet goed lukt zonder fysiek fit te zijn. De laatste jaren heb ik hieraan gewerkt maar dit ging met ups en downs. Ik vergelijk mijn fysieke fitheid met een JoJo, als ik mijn doel bereikt had dan verslonsde het weer.

Marloes heeft mij geholpen om op een andere manier doelen te stellen. Door de lichaamsmeting te laten doen, wist ik direct waar ik stond. De resultaten die Marloes met mij deelde waren bijzonder confronterend. Ik kreeg veel meer info dan alleen gewicht en dit gaf genoeg reden om te veranderen.

Marloes gaf aan dat de grootste winst te behalen was op voeding gebied! Ik heb gekozen voor de voedingsanalyse op maat, omdat ik liever eerst zelf aan de slag ga. Het kost mij weinig tijd, ideaal! Ik kreeg een duidelijk uitgewerkt document. Zo bleek ik door kleine aanpassingen te doen in mijn voedingspatroon enorm veel winst te bereiken. Een concreet voorbeeld; ik dronk veel Cola Zero en heb dat op advies van Marloes vervangen voor een enkele keer een normale cola. Hierdoor namen klachten, zoals energiedips en maagproblemen af, klachten die ik nooit gelinkt had aan cola Zero! Ik drink minder fris maar geniet er meer van. Ik ben blij met mijn nieuwe inzichten en tips. De open houding van Marloes was motiverend en haar tips en inzichten voelde niet als een verplichting. Ik voel me momenteel topfit zowel fysiek als mentaal!

Robbie


1 op 1 traject

Ik heb het traject als prettig en leerzaam ervaren. Elke keer leerde ik er iets van en kwam ik weer een stap verder. Marloes is geduldig, heeft veel interesse, luistert goed en is goed meedenkend. Doordat ze oordeelloos luistert, kon ik alles vertellen. Gewoon prettig , ze neemt er de tijd voor en is zeer geduldig . Wat ik geleerd heb is dat je toch bewuster met het leven omgaat, zorgen voor minder stress, je let op het eten, en meer bewegen. Heb toch gemerkt als je dit doet dat je toch lekkerder in je vel zit. Marloes komt af en toe met lekkere gerechten in op socialmedia die ik dan ook probeer te maken en deze smaken goed. Voor dit alles wil ik je hartelijk danken.

Michelle


1 op 1 traject

Ik heb veel aan het traject gehad! Het heeft mijn kijk op het leven en daarin mijn eetgedragingen veranderd. Ik dacht dat ik gezond bezig was echter als je goed kijk zijn er toch stiekem kleine dingentjes die je doet of eet wat niet goed is. Marloes trekt van tevoren geen oordeel, ze luistert echt naar wat je wilt en waar je heen wilt gaan en hoe je dit wilt bereiken, zodat je jezelf niet verlies en jezelf kan blijven. Op deze manier is een levensverandering haalbaar. Inmiddels ben ik op een leuke en haalbare manier 5 kilo afgevallen maar Marloes heeft geleerd dat het uiteindelijk niet gaat om je gewicht maar hoe je je zelf voelt. Ik zit lekker in mijn vel dit draag ik uit in mijn huwelijk, werk en omgeving en deze positiviteit krijg ik ook weer terug. Het is een wisselwerking waardoor je in balans blijft en hierdoor wordt het letten op voeding en het goed in je vel zitten alleen maar makkelijker.
Vertel jouw verhaal